Paow: ”Jag hatar Jeppe”

Det verkar som att Paow och Jeppe inte längre ens är vänner utan deras relation har utvecklats till hat. Paow berättar att Jeppe inte varit speciellt snäll mot henne den senaste tiden. Igår bytte han nummer med en annan tjej vilket Paow tyckte var fel att han gjorde mitt framför näsan på henne. Hon skriver att hon hatar honom och att hon vill spy på sig själv när hon ser sig på tvn hålla på med Jeppe.

Igår så var vi ju i Örebro på Nosie! Hade riktigt kul och träffade mycket sköna människor.

Jag och Jeppe ”avslutade” vårat förhållande eller vad man nu ska kalla det för ca 5 dagar sedan. Och vi skulle festa den här kvällen har vart bestämt sen innan. Jag har vart jävligt schysst mot honom, låtit han bo hos mig. Fått pengar av mig och jag har gett honom kärlek när han har mått dåligt(för det har han gjort när han hade det lite jobbigt).. Han var även extremt jävla jobbigt svartsjuk förut, anklagade mig för allt och var bara allmänt oskön mot mig på fyllan. Abolsut jag tog det. Han kan vara en bra kille också så ska inte trashtalka honom för mycket.

Ja han har som sagt inte vart speciellt snäll mot mig den senaste tiden och jag har inte mått så bra. Men nej, då skiter han i mig. Svarar aldrig i telefonen och eftersom han var så svartsjuk innan så har jag blivit det nu. Men all rätt kanske. Och jag litade verkligen aldrig på honom. Dock så kan jag ta jävligt mycket, jag skiter i om han vill hångla och ha sig på sina krogjobb… Men igår så trodde jag att han var smartare än så. Höll på och byta nummer med en tjej, snacka med henne hela kvällen och gick iväg med henne. Alltså.. Jag tycker ändå att man har LITE respekt för varandra med tanke på hur schysst jag vart mot honom. Och om han är kapabel till och knulla en annan tjej när jag är med.. Då fattar jag ju vad han gjort annars. Jag kanske låter svartsjuk och med all rätt kanske. För jag är ju kär i honom. Men så oskön som han vart mig så kommer jag ALDRIG mer att ha med honom att göra. På riktigt så kan jag säga att jag hatar honom. Mycket! Och jag kommer att spy på mig själv varje gång jag ser mig hålla på med honom på TV. Så ja nu tjejer, han är ju ALLAS. Kungen. Hoppas han kan leva på det här länge. Sen att jag gick upp kl 7 imorse och hoppade på ett tidigare tåg för att jag skulle kräkas om jag såg honom. Är redan bakis.

Han ska vara glad att jag valde att åka hem till min mamma. Annars hade jag kastat ut hans grejer genom fönstret

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Våra bloggar: