Kändisars skilsmässor

Tyvärr är kärleken och relationerna i kändisvärlden inte alltid som i en Hollywoodfilm. Faktiskt så verkar det som om det många gånger är ännu svårare att hålla ihop en familj och ett äktenskap när kändisskap är en del av vardagen än vad det är för vanliga par. Varför är det så? Och vilka kändispar har valt att gå skilda vägar? Här ska vi försöka reda ut dessa frågor. En annan sak att fundera över är vilka kändispar som tvärtom verkar vara duktiga på att vårda sin relation och förbli lyckliga tillsammans.

Kändisar som tagit ut skilsmässa

En alldeles färsk skilsmässa som många hade svårt att förutse är den mellan Brad Pitt och Angelina Jolie. Paret har sex barn tillsammans och hade uppenbarligen planerat att spendera resten av sina liv tillsammans. Brad Pitt kräver delad vårdnad efter skilsmässan går igenom. Många blev säkert ledsna av att se det framgångsrika och vackra paret bestående av skådespelerskan Gwyneth Paltrow och sångaren Chris Martin gå skilda vägar. Efter över 10 år tillsammans och två barn kände de att de båda skulle må bättre utan sitt äktenskap. De skildes dock som vänner och försöker för barnens skull att ha en bra relation som skilda.

Varför så många skilsmässor i kändisvärlden

Man kan undra varför så många kända par verkar ha problem med att hålla ihop. En viktig aspekt att tänka på är att ett vanligt nio till fem jobb innebär rutiner och gemensamma familjemiddagar. Ett kändispar kämpar med att få tiden att räcka till för vanliga saker som familjer gör. Musiker turnerar ofta månader i sträck, skådespelare åker iväg på intensiva filminspelningar. Det är inte så konstigt att detta tär på förhållandet. Det är alltid tråkigt när familjer splittras, och vem vet, kanske hade Brangelina och Gwyneth och Chris Martins förhållande under vanliga omständigheter fortfarande hållit? Låt oss hoppas på att andra kändispar såsom David och Victoria Beckham och vår kungafamiljs gifta par får förbli lyckliga i alla sina dagar!

 
 
 
videozoom