Skvaller om bloggare

Skvaller har alltid lockat många läsare och det finns otaliga veckotidningar vars fokus är att skvallra om artisters och skådespelares lycka eller olycka. Men en ny grupp det börjat skvallras om de senaste 5-10 åren är bloggare. En blogg är en nätdagbok där bloggaren berättar om sina personliga åsikter om saker och ting. Personerna som skriver bloggarna blir kändisar och i sin tur skapas skvaller om dem. Det finns flertalet kända bloggare i Sverige, däribland Kenza, Paow, Blondinbella och Kissie. Kring alla dessa cirkulerar en hel del rykten och skvaller.

Kenza säljer sin våning

Bloggaren Kenza har haft sin blogg sedan 2006 och hon skriver om sig själv, sitt arbete och om mode. Hon, liksom många andra bloggare, har blivit omskriven en hel del i skvallerpressen om alltifrån sin kropp till sina relationer. Nu rapporterar Expressens Leva & Bo-bilaga att bloggaren Kenza säljer sin lyxvåning som ligger i Hjorthagen i Stockholm. Hon har bott där i sju år och säger att hon har trivts men att det nu är dags att flytta till något större. Lägenheten är på 44 kvadratmeter och ligger ute på Hemnet med ett utgångspris på 2.9 miljoner kronor. Kenza vill ha en större bostad för att kunna flytta ihop med sin fästman.

Andra bloggare och skvaller

Det skvallras friskt om bloggare och deras liv. Det finns till och med flera hemsidor på nätet som håller reda på vad som händer på de olika bloggarna i Sverige. En av dessa heter Bloggbevakning och den ger smakprov ur olika bloggar samt kommenterar dessa innehåll. Sidan Bloggbevakning kallar sig för Sveriges nya blogg om bloggar och sociala media. Just nu finns där ett inlägg om bloggaren Catrin Hedlund som genomgår en vårdnadsprocess om sin son och hon nämner även processen på sin blogg. Bloggare får stå ut med skvaller som kommenteras av alla människor som läser skvallret. Kommentarerna från läsarna är inte alltid nyanserade och kan orsaka negativa situationer.

 
 
 
videozoom